FAQ

CityMark hjälper er att optimera ert uthyrnings och säljarbete och stödjer er i er strategiska planering för att ni ska utnyttja säljtiden på bästa sätt och hitta rätt hyresgäster/kunder för era vakanser.

CityMark Analys utför marknadsanalyser av framförallt kontorsmarknaden, med vår statistik och kunskap hjälper vi er att ta strategiska beslut.

Frequently asked questions

Frågor och svar

Vad är CityMark?

CityMark erbjuder en unik informationstjänst genom att koppla samman hyresgäster och fastighetsägare inom den kommersiella fastighetsmarknaden. Hyresgästen får hjälp i sitt sökande efter ny lokal och hyresvärden får överblick över de nuvarande behoven på hyresgästmarknaden.

CityMark – ett affärsinriktat nav mellan aktörerna på den kommersiella hyresmarknaden genom att kartlägga, bearbeta och distribuera kundnyttig information från den kommersiella hyresmarknaden till fastighetsägare och leverantörer.

Vill du veta mer?

Hur fungerar CityMark?

CityMarks kommunikatörsteam kontaktar löpande hyresgäster på den kommersiella lokalmarknaden. Teamet samlar in detaljerade uppgifter om hyresgästernas nuvarande lokalsituation och framtida behov. Hyresgäster registrerade i CityMark databas kommer att få erbjudanden från fastighetsägare av kommersiella lokaler och kommer på så sätt hitta sin optimala lokal.

Varje år genomför vi ca 50 000 personliga intervjuer av ca 20 000 företag och då kartläggs bl a kontaktpersoner, lokaler, hyreskontrakt och flyttplaner. Vi har kartlagt information om företags hyreskontrakt, lokaler och flyttar sedan 1991 och tänker fortsätta med det. Vårt huvudkontor finns i Ljusdal och vi har filialer i Sveg och Stockholm.

Hur drar jag som hyresgäst nytta av informationen som jag lämnat?

CityMark erbjuder hyresgäster på den kommersiella lokalmarknaden möjlighet att systematiskt optimera sin nuvarande lokalsituation – utifrån individuella erbjudanden redan anpassade till deras aktuella behov. Tjänsten dessutom är kostnadsfri. Dessutom, tack vare direktkontakt med fastighetsägare och leverantörer, sparar hyresgästen de kostnader de normalt skulle betala för att kontakta fastighetsägare och leverantörer via tredje part. Tack vare vår personals mångåriga erfarenhet har beslutsfattare möjlighet att få frågor besvarade från en objektiv part.

Var hittar jag mer information om CityMarks produkter och tjänster?

Kontakta oss gärna på 0651-76 04 00 eller skicka ett mail till [email protected]. Vi ser fram emot att få berätta mer om oss och svara på er frågor.

Vilka företag kartlägger vi på CityMark?

Företag som bedriver sina verksamheter i främst kontors-, lager- och produktionslokaler. Företag från 5 anställda i Stockholm, Göteborg och Öresund.

Vem är kund hos CityMark?

Företag som erbjuder kommersiella lokaler är en primär del av CityMark nätverk – det vill säga ägare och förvaltare av kommersiella fastigheter. Självklart även konsulter och leverantörer kopplade till en lokalförändring.

Vad händer med den information som jag ger CityMark?

Den information som samlats in kommer endast att delges en begränsad krets av kunder. Ett målinriktat urval av data möjliggör fastighetsägare och/eller leverantörer att kontakta dig direkt med erbjudanden.

Organisationen bakom CityMark

CityMark är en del av Byggfakta Group, nordens ledande leverantör av bygg- och fastighetsinformation.

Fick du inte svar på dina frågor?

Skicka oss epost

  Namn

  Företag

  E-mail

  Telefonnummer

  Vill du veta vilka företag som söker nya lokaler just nu?

  Kontakta oss för en gratis demo

  Vill du veta vilka företag som söker nya lokaler just nu?

  Läs mer här