Hitta hyresgäster enklare

Vi matchar hyresgäster som passar era vakanser

Fastighetsägare

Vår tjänst för fastighetsägare

Se vilka företag som letar efter lediga lokaler och kontor

I vår databas kan du se vilka företag som letar efter att hyra kontor, kombination lokaler, lager och industrilokaler och när de planerar att flytta. Dessutom kan du få en överblick över företagets avtalsvillkor på deras nuvarande hyresavtal. Vi ger en heltäckande översikt över hyresgäster som söker efter fastighetsägare i Stockholm, Göteborg, Öresund och Uppsala – samt deras krav på det nya hyresavtalet. Det kan till exempel vara:

 • Flyttdatum
 • kvm
 • Läge
 • Arbetsplatser

Vi vet när hyresgäster söker efter nya lokaler

Varje månad genomför vår undersökningsavdelning mer än 4500 telefonintervjuer med svenska företag varje månad. Det innebär att vi två gånger om året pratar med direktörer, anläggningschefer och lokalchefer VD, lokalansvarig, ekonomichef i 20 000 företag. Detta i syfte att få information om deras befintliga lokalsituation och framtida eventuella flyttplaner. Därför har vi ständig kontakt med hyresgästerna och får uppdatering om deras nuvarande hyreskontrakt samt deras framtida behov.

Kontakta hyresgäster direkt

Vi genomför undersökningen och bistår dig aktivt i arbetet med att hitta lämpliga hyresgäster till dina lediga lokaler. Som kund till CityMark kan du använda denna information för att hitta nya hyresgäster innan behovet når marknaden. Som fastighetsägare av kommersiella fastigheter får du tillgång till vår databas som ger en översikt över vilka företag som söker efter lokaler och deras specifika krav på dessa. Om du har lokaler som matchar företagens behov kan du kontakta företagen direkt via tillgängliga kontaktuppgifter i databasen.

Vi kartlägger den kommersiella hyresmarknaden i din stad

Vi genomför mer än 4500 telefonintervjuer med företag från Stockholm, Göteborg, Öresund och Uppsala varje månad. Detta innebär att vi har värdefull information för dig som förvaltare och uthyrare som arbetar med uthyrning av kontor, kombinationslokaler, lager och industrilokaler.
Tack vare 30 års erfarenhet har vi även kunna identifiera rätt beslutsfattare och påverkare i företagen, vilket gör det smidigare för dig att nå rätt person och påbörja försäljningsprocessen.

Vi bistår dig aktivt i arbetet med att hitta potentiella hyresgäster i din stad, läs mer om hur vi arbetar i respektive stad och hur du kan få tillgång till information som omvandlar leads till skarpa affärsmöjligheter.

Börja redan idag
meeting-point
meeting-room

Era fördelar

Få åtkomst till information före andra

Se vilka företag som söker nya lokaler att hyra och få all nödvändig information för att ta kontakt.

Kvalitativa leads

Matcha dina lokaler och kontor som uthyres med de potentiella hyresgästernas krav och skicka offerter direkt och anpassade efter uppställda krav.

Optimera din marknadsföring

Via CityMark kommer du i kontakt med företag som vill hyra kontor och lokaler tidigt i deras flyttprocess. Spara på marknadsföringskostnader och optimera förvaltningen av dina fastigheter bättre.

Professionella tjänster

Har du lokaler som är svåra att hyra ut? Vi kan även stötta dig och erbjuda individuella tjänster med att hitta hyresgäster till din lokal.

Produkter

CityMark Lead

Få löpande information om lokalsökande företag. Aktuell händelsebaserad information med uppgifter om företags flyttplaner, lokalbehov, kontaktuppgifter och kontraktsdata.
Vi vet vilka företag som söker nya lokaler just nu, vill du också veta vilka?
Läsa mer om CITYMARK lead
CityMark Online
bli den första att synas för de som söker ny lokal! vi erbjuder er exponering med logotype samma dag som hyresgästen bestämmer sig för att söka lokal via oss, dvs en dag före alla andra kunder.
CityMark Project
Har du vakanser? Tillsammans med dig som kund identifierar vi och selekterar ut rätt målgrupp ur vår databas, för en riktad TM-aktivitet. Med hjälp av vår kunniga personal och unika data hjälps vi åt att finna intressenter, framtida hyresgäster och affärsmöjligheter. Effektiv och snabb lösning för era vakanser!
Läsa mer om CITYMARK project

CityMark List

Har du vakanser? Tillsammans med dig som kund identifierar vi och selekterar ut rätt målgrupp ur vår databas, för egen bearbetning via ringlista. Hitta intressenter, framtida hyresgäster och affärsmöjligheter.
CityMark Timing
är anpassad för dig konsult/mäklare som erbjuder tjänster och produkter relaterade till en lokalförändring. Med CityMark Timing når du rätt målgrupp i ett tidigt stadium. Du får all nödvändig information såsom företagsuppgifter, kontaktuppgifter och kontraktsdata på de företag som aktivt söker nya lokaler.
Som abonnent på Timing får du dagligen information om vilka företag som söker lokaler.
Läsa mer om CITYMARK timing
CityMark.today
CityMark.today är en levande nyhetssajt som dagligen publicerar aktuella nyheter och artiklar riktat till den kommersiella hyresgästmarknaden (ca 33.000 mottagare) och framför allt kontorshyresgäster. Där bland de 5% som står inför en flytt till nya lokaler eller ska se över sitt lokalbehov. Innehållet täcker regionerna Stockholm, Göteborg och Öresund samt artiklar som ger tips inför lokalförändringen. Varje vecka kommer även ett nyhetsbrev ut som är kopplad till sajten.
Läsa mer om CityMark.today
MARKNADSFÖRINGSTJÄNSTER
Behöver du hjälp med att synas, höras och nå fram?
Vi kan hjälpa dig! På CityMark har vi ett brett utbud av marknadsföringslösningar som är användbara för dig som behöver marknadsföra dina tjänster och produkter. Med hjälp av oss kan du nå din målgrupp av kommersiella hyresgäster via olika kanaler – offline så väl som online – med stor precision, på rätt plats och i rätt tid.
Läs mer om MARKNADSFÖRINGSTJÄNSTER här

Vi vet vilka företag som söker nya lokaler!

Vill du också veta?

  Namn

  Företag

  E-mail

  Telefonnummer

  Övriga kommentarer