Hitta hyresgäster enklare

Vi matchar hyresgäster som passar era vakanser

Fastighetsägare

Vår tjänst för fastighetsägare

CityMark erbjuder kommersiella fastighetsaktörer såsom fastighetsägare, förvaltare och fastighetskonsulter etc – den högsta nivån av händelsebaserad data för marknadsföring och proaktivitet.

CityMark erbjuder stor kunskap om den kommersiella hyresgästmarknaden i storstadsregionerna. Vi kartlägger potentiella hyresgäster och hjälper till att matcha dem med er och era vakanser.

Vi kartlägger kontinuerligt de kommersiella hyresgästerna genom att intervjua beslutsfattare och lokalansvariga angående deras lokalsituation och framtida behov. Vi hjälper er att nå rätt företag, rätt person i rätt tid!

 

CityMark hjälper er att optimera ert uthyrningsarbete och stödjer er i er strategiska planering för att ni ska utnyttja säljtiden på bästa sätt och hitta rätt hyresgäster för era vakanser. Vi är dina extraresurser och dina ögon och öron mot marknaden.

Våra tjänster är en del av er framgång!

Börja redan idag
meeting-point
meeting-room

Era fördelar

Proaktivitet

Genom att kontakta beslutsfattare via telefon får vi förstahandsinformation. Vi vet vilka som söker nya lokaler och vad de har för behov!

Kvalitativa leads

Genom den kunskap du får från CityMark kan du lätt se vilka vakanta lokaler som överensstämmer med hyresgästens behov. På så sätt kan du enkelt ta fram ett matchande lokalförslag.

Sänkta uthyrningskostnader

Via CityMark kan ni genomföra flera förhyrningar till en fast kostnad och därmed spara eventuella provisionskostnader m.m.

Unika projekt

Vi agerar gärna konsultativt och hjälper till att identifiera matchande målgrupper för bearbetning av unika utvecklingsprojekt, vakanser, skapa affärsmöjligheter, undersökningar, riktad marknadsföring mm.

Produkter

CityMark Lead

Få löpande information om lokalsökande företag. Aktuell händelsebaserad information med uppgifter om företags flyttplaner, lokalbehov, kontaktuppgifter och kontraktsdata.
Vi vet vilka företag som söker nya lokaler just nu, vill du också veta vilka?
Läsa mer om CITYMARK lead
CityMark Online
bli den första att synas för de som söker ny lokal! vi erbjuder er exponering med logotype samma dag som hyresgästen bestämmer sig för att söka lokal via oss, dvs en dag före alla andra kunder.
CityMark Project
Har du vakanser? Tillsammans med dig som kund identifierar vi och selekterar ut rätt målgrupp ur vår databas, för en riktad TM-aktivitet. Med hjälp av vår kunniga personal och unika data hjälps vi åt att finna intressenter, framtida hyresgäster och affärsmöjligheter. Effektiv och snabb lösning för era vakanser!
Läsa mer om CITYMARK project

CityMark List

Har du vakanser? Tillsammans med dig som kund identifierar vi och selekterar ut rätt målgrupp ur vår databas, för egen bearbetning via ringlista. Hitta intressenter, framtida hyresgäster och affärsmöjligheter.
CityMark Timing
är anpassad för dig konsult/mäklare som erbjuder tjänster och produkter relaterade till en lokalförändring. Med CityMark Timing når du rätt målgrupp i ett tidigt stadium. Du får all nödvändig information såsom företagsuppgifter, kontaktuppgifter och kontraktsdata på de företag som aktivt söker nya lokaler.
Som abonnent på Timing får du dagligen information om vilka företag som söker lokaler.
Läsa mer om CITYMARK timing
CityMark.today
CityMark.today är en levande nyhetssajt som dagligen publicerar aktuella nyheter och artiklar riktat till den kommersiella hyresgästmarknaden (ca 33.000 mottagare) och framför allt kontorshyresgäster. Där bland de 5% som står inför en flytt till nya lokaler eller ska se över sitt lokalbehov. Innehållet täcker regionerna Stockholm, Göteborg och Öresund samt artiklar som ger tips inför lokalförändringen. Varje vecka kommer även ett nyhetsbrev ut som är kopplad till sajten.
Läsa mer om CityMark.today
Nyhetsbrevet
vänder sig alla som är aktivt intresserade av hyresgästmarknaden. Nyhetsbrevet skickas ut till ca 33 000 mottagare en gång i veckan.
EDR
Gör eget utskick till våra kontaktpersoner! Effektiv och riktad kommunikation som kan förstärka annan kommunikation! Kundanpassat – unikt – ensamrätt!
Vi kan administrera och skicka ut till våra e-postadresser med ert innehåll och ert företag som avsändare.
Läsa mer om EDR här

Vi vet vilka företag som söker nya lokaler!

Vill du också veta?

    Namn
    Företag
    E-mail
    Telefonnummer
    Övriga kommentarer