Marknadsföringstjänster

Optimera din marknadsföring med våra målgruppsanpassade lösningar

Marknadsföringstjänster

VÅRA TJÄNSTER ÄR EN DEL AV ER FRAMGÅNG

Behöver du hjälp med att synas, höras och nå fram?

På CityMark har vi ett brett utbud av marknadsföringslösningar som är användbara för dig som behöver marknadsföra dina tjänster och produkter. Med hjälp av oss kan du nå din målgrupp av kommersiella hyresgäster via olika kanaler – offline så väl som online – med stor precision, på rätt plats och i rätt tid.

jag vill veta mer Jag vill ha kontakt
meeting-point

Våra tjänster

Digitala och postala utskick

Med mejl och post når du stor precision i dina utskick, som baseras på ett målgruppsurval enligt dina önskemål – och på all information som finns tillgänglig i vår hyresgästdatabas. Tack vare vår ständigt pågående informationsinsamling har vi alltid uppdaterade kontaktuppgifter vilket ger en hög träffsäkerhet i våra utskick. Vi kan hjälpa till att skapa digitala och grafiska produkter åt dig med en tilltalande layout och med ditt budskap i fokus.

Citymark projekt

Har du vakanser? Tillsammans med dig som kund identifierar vi och selekterar ut rätt målgrupp ur vår databas, för en riktad aktivitet. Med hjälp av vår kunniga personal och unika data hjälps vi åt att finna intressenter, framtida hyresgäster och affärsmöjligheter. Effektiv och snabb lösning för era vakanser!

Citymark list

Har du vakanser? Tillsammans med dig som kund identifierar vi och selekterar ut rätt målgrupp ur vår databas, för egen bearbetning via ringlista. Hitta intressenter, framtida hyresgäster och affärsmöjligheter.

Citymark.today

CityMark.today är en levande nyhetssajt som dagligen publicerar aktuella nyheter och artiklar riktat till den kommersiella hyresgästmarknaden (ca 33.000 mottagare) och framför allt kontorshyresgäster. Där bland de 5% som står inför en flytt till nya lokaler eller ska se över sitt lokalbehov. Innehållet täcker regionerna Stockholm, Göteborg och Öresund samt artiklar som ger tips inför lokalförändringen. Varje vecka kommer även ett nyhetsbrev ut som är kopplad till sajten.

Vill du veta mer om våra marknadsföringstjänster?

Kontakta oss!