Leverantörer

Se vilka företag som söker nya lokaler eller är i en flyttprocess.

Leverantörer

Våra tjänster är en del av er framgång
mover
imac

Vill du veta vilka företag som är i en flyttprocess eller söker nya lokaler? CityMark Move är för dig som leverantör av tjänster och produkter till företag som står inför en flytt. Det kan till exempel vara inredning, kontorslösningar, telefoni, säkerhet, städning, kontorsmaterial m.m. I vår detaljerade databas kan du få en överblick över vilka företag som ska flytta och när. CityMark TIMING ger dig överblick över vilka företag som letar efter nya lokaler och därmed har planer på att flytta i framtiden.

Du får tillgång till värdefull information om de företag som tecknat ett nytt hyresavtal och ska flytta:

 • Flyttdatum
 • Befintlig och ny adress
 • Uppgiftslämnare
 • Antal arbetsplatser
 • Företagsnamn

Vi genomför mer än 4500 telefonintervjuer varje månad med svenska företag för att få information om deras flyttplaner. Vi har därmed ständig kontakt med hyresgäster och uppdaterar deras planer i samband med flytt.

Börja redan i dag

Erbjuder du tjänster och produkter i samband med en företagsflytt?

Vill du veta vilka företag som står inför en framtida flytt eller nyetablering?
Ring oss på +46 651 760 400 eller skicka epost.

Produkter

CityMark Move

Vi genomför undersökningen och bistår dig aktivt i arbetet med att hitta företag som har tecknat nytt hyreskontrakt och ska flytta som kan behöva dina tjänster eller produkter. Som CityMark affärspartner kan du använda denna information för att hitta nya kunder innan flytten annonseras på marknaden.
Läsa mer om CITYMARK move

CityMark Timing

Vi genomför undersökningen och bistår dig aktivt i arbetet med att hitta företag med flyttplaner som kan behöva dina tjänster eller produkter. Som CityMark affärspartner kan du använda denna information för att hitta nya kunder innan flytten det annonseras på marknaden.
Läsa mer om CITYMARK timing
CityMark.today
CityMark.today är en levande nyhetssajt som dagligen publicerar aktuella nyheter och artiklar riktat till den kommersiella hyresgästmarknaden (ca 33.000 mottagare) och framför allt kontorshyresgäster. Där bland de 5% som står inför en flytt till nya lokaler eller ska se över sitt lokalbehov. Innehållet täcker regionerna Stockholm, Göteborg och Öresund samt artiklar som ger tips inför lokalförändringen. Varje vecka kommer även ett nyhetsbrev ut som är kopplad till sajten.
Läsa mer om CityMark.today
MARKNADSFÖRINGSTJÄNSTER
Behöver du hjälp med att synas, höras och nå fram?
Vi kan hjälpa dig!
På CityMark har vi ett brett utbud av marknadsföringslösningar som är användbara för dig som behöver marknadsföra dina tjänster och produkter. Med hjälp av oss kan du nå din målgrupp av kommersiella hyresgäster via olika kanaler – offline så väl som online – med stor precision, på rätt plats och i rätt tid.
Läs mer om MARKNADSFÖRINGSTJÄNSTER här

Vilka företag skall flytta eller nyetablera?

Vi kan hjälpa er finna dom

  Namn

  Företag

  E-mail

  Telefonnummer

  Övriga kommentarer