Leverantörer

Vi vet vilka företag som tecknat kontrakt och står inför en framtida flytt eller nyetablering

Leverantörer

Våra tjänster är en del av er framgång
mover
imac

CityMark erbjuder leverantörer den högsta nivån av händelsebaserad data för marknadsföring och proaktivitet.

CityMark erbjuder stor kunskap om den kommersiella hyresgästmarknaden i storstadsregionerna. Vi kartlägger potentiella hyresgäster och hjälper till att matcha dem med er och era produkter och tjänster.

Detta genom att intervjua beslutsfattare och lokalansvariga angående deras lokalsituation och framtida behov. Vi hjälper er att nå rätt företag, rätt person i rätt tid!

CityMark move hjälper er att optimera ert säljarbete och stödjer er i er strategiska planering för att ni ska utnyttja säljtiden på bästa sätt och hitta rätt kunder. Vi är dina ögon och öron mot marknaden.

Våra tjänster är en del av er framgång!

Börja redan i dag

Erbjuder du tjänster och produkter i samband med en företagsflytt?

Vill du veta vilka företag som står inför en framtida flytt eller nyetablering?
Ring oss på +46 651 760 400 eller skicka epost.

Produkter

CityMark Move

För dig som erbjuder tjänster och produkter i samband med en företagsflytt.
Med denna tjänst erbjuder vi dig information om företag som tecknat sig för nytt kontrakt och kommer att flytta eller nyetablera. Du får all nödvändig information om flyttdatum, adresser och uppgiftslämnare.
Vi vet vilka företag som tecknat kontrakt och står inför en framtida flytt eller nyetablering, vill du också veta vilka?
Läsa mer om CITYMARK move

CityMark Timing

är anpassad för dig som erbjuder tjänster och produkter relaterade till en lokalförändring. Med CityMark Timing når du rätt målgrupp i ett tidigt stadium. Du får all nödvändig information såsom företagsuppgifter, kontaktuppgifter och kontraktsdata på de företag som aktivt söker nya lokaler.
Som abonnent på Timing får du dagligen information om vilka företag som söker lokaler.
Läsa mer om CITYMARK timing
CityMark.today
CityMark.today är en levande nyhetssajt som dagligen publicerar aktuella nyheter och artiklar riktat till den kommersiella hyresgästmarknaden (ca 33.000 mottagare) och framför allt kontorshyresgäster. Där bland de 5% som står inför en flytt till nya lokaler eller ska se över sitt lokalbehov. Innehållet täcker regionerna Stockholm, Göteborg och Öresund samt artiklar som ger tips inför lokalförändringen. Varje vecka kommer även ett nyhetsbrev ut som är kopplad till sajten.
Läsa mer om CityMark.today
Nyhetsbrevet
vänder sig alla som är aktivt intresserade av hyresgästmarknaden. Nyhetsbrevet skickas ut till ca 33 000 mottagare en gång i veckan.
EDR
Gör eget utskick till våra kontaktpersoner! Effektiv och riktad kommunikation som kan förstärka annan kommunikation! Kundanpassat – unikt – ensamrätt!
Vi kan administrera och skicka ut till våra e-postadresser med ert innehåll och ert företag som avsändare.
Läsa mer om EDR här

Vilka företag skall flytta eller nyetablera?

Vi kan hjälpa er finna dom

    Namn
    Företag
    E-mail
    Telefonnummer
    Övriga kommentarer