Hitta lediga lokaler

Vi hjälper er att kostnadsfritt finna nya lokaler

Hyresgäster

Vår tjänst för dig som söker lokaler

Helt utan kostnad kan vi hjälpa dig som hyresgäst att söka efter den optimala lokalen. Detta har vi hjälpt företag med sedan 1991. Allt vi behöver för ett så bra lokalförslag som möjligt från våra kommersiella fastighetskunder är information om er lokalsituation och framför allt ert behov av ny lokal.

Våra fastighetskunder kommer själva att kontakta dig med förslag på vakanta lokaler med passande behov om rätt lokaltyp, yta, arbetsplatser, område och service m.m. Vår tjänst för er hyresgäster är helt kostnadsfri och förutsättningslös.

Vi kartlägger den kommersiella hyresmarknaden i din stad

Vi genomför mer än 4500 telefonintervjuer med företag från Stockholm, Göteborg, Öresund och Uppsala varje månad. Detta innebär att vi hjälper hyresgäster att söka lokaler och spara tid genom att matcha rätt hyresvärd med rätt hyresgäst.

Tack vare 30 års erfarenhet har vi även kunna identifiera vilken information du som hyresgäst behöver dela för att öka sannolikheten för en bättre matchning med hyresvärdar.

Vi bistår dig aktivt i arbetet med att hitta potentiella hyresvärdar i din stad, läs mer om hur vi arbetar i respektive stad och hur vi kan hjälpa dig att skapa de bästa förutsättningarna för en ny hyreslokal.

Vi hjälper er hitta lediga lokal att hyra i

Era fördelar

Informationsoptimering

Via CityMark kommer ni att motta föreslagna lokalförslag enligt era behov. Enkelt och förutsättningslöst.

Riktade urval av kvalificerade erbjudanden

Du kommer att få riktade erbjudanden som passar dina behov – och du bestämmer själv vilka erbjudanden som är av intresse för dig.

Direktkontakt med rätt partner i rätt tidpunkt!

Du får en direktkontakt med starka fastighetsaktörer, vi har 90% av de stora kommersiella fastighetsägare som kunder. De kommer sedan själva att föreslå vakanta ytor och erbjuda visningar och offerter.

Kostnads- och tidsbesparing

Låt oss söka lokaler och spar tid. Låt de matchade lokalförslagen komma till er!

Basdata

Enkel data om er nuvarande situation, såsom kontraktsdata och behovet av ny lokal är allt som behövs för att våra kunder ska kunna återkomma med bästa möjliga lokalförslag.

Exklusivitet

Era uppgifter förmedlas enbart till CityMarks samarbetspartners. Andra aktörer har inte access till dem, och vi säljer dem inte vidare.

CityMark.today

En levande nyhetssajt
0
MOTTAGARE

CityMark.today är en levande nyhetssajt som dagligen publicerar aktuella nyheter och artiklar riktat till den kommersiella hyresgästmarknaden (ca 33.000 mottagare) och framför allt kontorshyresgäster.

Där bland de 5% som står inför en flytt till nya lokaler eller ska se över sitt lokalbehov. Innehållet täcker regionerna Stockholm, Göteborg och Öresund samt artiklar som ger tips inför lokalförändringen.

Varje vecka kommer även ett nyhetsbrev ut som är kopplad till sajten.

DU MISSAR VÄL INTE CHANSEN TILL BÄTTRE LOKAL/KONTOR?

Bättre läge, större, flexiblare, mindre, billigare, lyxigare, fräschare, modernare? Här får du utan kostnad hjälp att hitta din nästa lokal/ditt nästa kontor

  Namn

  Företag

  E-mail

  Telefonnummer

  Stad

  Önskad delmarknad/område

  Efterfrågad lokaltyp

  Efterfrågad lokalyta

  Övriga kommentarer