FÖR FASTIGHETSÄGARE I göteborg

FASTIGHETSÄGARE I GÖTEBORG

HITTA HYRESGÄSTER SOM LETAR LEDIGA LOKALER I GÖTEBORG

Har du lediga kontorslokaler att hyra ut? Vi erbjuder dig möjligheten att få uppdaterad information om vilka företag som aktivt letar efter kontors- och andra lokaler i Göteborg samt när de planerar att genomföra sina flyttar. Dessutom kan vi hjälpa dig att få information om företagens aktuella villkoren för hyresavtal, vilket gör det enklare för dig att skräddarsy dina erbjudanden om lediga kontorslokaler i Göteborg. Med vår tjänst kan du få en omfattande översikt över potentiella hyresgäster som söker hyreslokaler – och vad de letar efter för objekt.

Efter att vi samlat in värdefull data om företag som är intresserade av att hyra kontor i Göteborg delar vi denna information med dig genom vårt verktyg, CityMark Lead. På så sätt ökar dina chanser till nya affärsmöjligheter.

Vi har aktuella uppgifter om företagets önskemål för:

  • Kontraktets utgångsdatum och önskat flyttdatum
  • Yta i kvadratmeter (kvm)
  • Antal önskade arbetsplatser
  • Önskat geografiskt område
  • Förväntad hyreskostnad på årsbasis
  • Eventuella övriga servicefunktioner

Vår information om företagens flyttplaner och hyresavtal uppdateras kontinuerligt för hela Göteborg. Med hjälp av CityMark Lead kan du anpassa din marknadsbevakning efter dina specifika behov och komma i kontakt med potentiella hyresgäster före dina konkurrenter.

Genom våra kvalificerade leads ökar vi dina chanser att nå rätt person vid rätt tidpunkt. Tack vare våra etablerade kontakter med hyresgäster och beslutsfattare inom hyreskontrakt och lokalförfrågningar kan du alltid förlita dig på att den information vi delar med dig är aktuell och har högsta trovärdighet på marknaden.

VI VET VILKA FÖRETAG SOM SÖKER NYA LOKALER I GÖTEBORG!

VILL DU OCKSÅ VETA?