FÖR FASTIGHETSÄGARE I MALMÖ LUND HELSINGBORG

FASTIGHETSÄGARE I MALMÖ LUND HELSINGBORG

HITTA HYRESGÄSTER SOM LETAR LEDIGA LOKALER I MALMÖ LUND HELSINGBORG

Vi hjälper dig att ta reda på vilka företag som letar efter kontorslokaler i Malmö, Lund eller Helsingborg och när de planerar att flytta. Dessutom kan du få en överblick över hyresgästens avtalsvillkor på deras nuvarande hyresavtal så att du enklare kan anpassa dina erbjudanden om lediga kontorslokaler i dessa områden bättre. Vi ger en heltäckande översikt över hyresgäster som söker kontorslokal i Malmö, Lund och Helsingborg så att du kan fokusera på det som är viktigast, försäljning.

Vi samlar in värdefull information om vilka företag som vill hyra kontor i Malmö, Lund eller Helsingborg. Denna information delar vi sedan med dig genom vårt verktyg Citymark LEAD som i sin tur hjälper dig att öka dina affärsmöjligheter.

Genom att vi ständigt uppdaterar informationen om flyttplaner och avtalsvillkor bland företag i hela Malmö, Lund och Helsingborg kan du med hjälp av Citymark LEAD bevaka marknaden enligt dina egna villkor och nå ut till potentiella hyresgäster innan dina konkurrenter.

Vi kan hjälpa dig att omvandla kvalificerade leads till skarpa affärsmöjligheter genom att säkerställa att du når ut till rätt person vid rätt tidpunkt. Du får tillgång till information från olika beslutsfattare i Malmö, Lund och Helsingborg som är validerad och uppdaterad för att ge dig de största affärsmöjligheterna.

DU MISSAR VÄL INTE CHANSEN TILL BÄTTRE LOKAL/KONTOR?
BÄTTRE LÄGE, STÖRRE, FLEXIBLARE, MINDRE, BILLIGARE, LYXIGARE, FRÄSCHARE, MODERNARE? HÄR FÅR DU UTAN KOSTNAD HJÄLP ATT HITTA DIN NÄSTA LOKAL/DITT NÄSTA KONTOR I MALMÖ, LUND, HELSINGBORG