FÖR FASTIGHETSÄGARE I MALMÖ

FASTIGHETSÄGARE I MALMÖ

HITTA HYRESGÄSTER SOM LETAR LEDIGA LOKALER I MALMÖ

Vi hjälper dig att ta reda på vilka företag som letar efter kontorslokaler i Malmö och när de planerar att flytta. Dessutom kan du få en överblick över hyresgästens avtalsvillkor på deras nuvarande hyresavtal så att du enklare kan anpassa dina erbjudanden om lediga kontorslokaler i Malmö bättre. Vi ger en heltäckande översikt över hyresgäster som söker kontorslokal i Malmö så att du kan fokusera på det som är viktigast, försäljning.

Vi samlar in värdefull information om vilka företag som vill hyra kontor i Malmö, denna information delar vi sedan med dig genom vårt verktyg Citymark LEAD som i sin tur hjälper dig att öka dina affärsmöjligheter.

Genom att vi ständigt uppdaterar informationen om flyttplaner och avtalsvillkor bland företag i hela Malmö kan du med hjälp av Citymark LEAD bevaka marknaden enligt dina egna villkor och nå ut till potentiella hyresgäster innan dina konkurrenter.

Vi kan hjälpa dig att omvandla kvalificerade leads till skarpa affärsmöjligheter genom att säkerställa att du når ut till rätt person vid rätt tidpunkt. Du får tillgång till information från olika beslutsfattare i Malmö som är validerad och uppdaterad för att ge dig de största affärsmöjligheterna.

DU MISSAR VÄL INTE CHANSEN TILL BÄTTRE LOKAL/KONTOR?
BÄTTRE LÄGE, STÖRRE, FLEXIBLARE, MINDRE, BILLIGARE, LYXIGARE, FRÄSCHARE, MODERNARE? HÄR FÅR DU UTAN KOSTNAD HJÄLP ATT HITTA DIN NÄSTA LOKAL/DITT NÄSTA KONTOR I MALMÖ

    Namn
    Företag
    E-mail
    Telefonnummer
    Övriga kommentarer