För fastighetsägare i Stockholm

fastighetsägare i stockholm

Hitta hyresgäster som letar lediga lokaler i Stockholm

Har du vakanta kontorslokaler att hyra ut? Vi hjälper dig att ta reda på vilka företag som letar efter kontor och andra lokaler i Stockholm och när de planerar att flytta. Dessutom kan du få en överblick över företagets avtalsvillkor på deras nuvarande hyresavtal så att du enklare kan anpassa dina erbjudanden om lediga lokaler i Stockholm bättre. Vi ger en heltäckande översikt över hyresgäster som söker industri- och kontorslokaler.

Vi samlar in värdefull data om vilka företag som vill hyra kontor i Stockholm, denna information delar vi sedan med dig via vårt verktyg CityMark Lead som i sin tur hjälper dig att öka dina affärsmöjligheter. Bland annat samlar vi information om:

  • Kontraktets utgång & önskat flyttdatum
  • kvm
  • Antal arbetsplatser
  • Område
  • Önskad hyreskostnad på årsbasis
  • Övriga servicefunktioner

Vi uppdaterar ständigt informationen om flyttplaner och hyresavtal bland företag i hela Stockholm. Du kan med hjälp av Citymark Lead bevaka marknaden enligt dina egna behov och nå ut till potentiella hyresgäster före dina konkurrenter.

Genom våra kvalificerade leads hjälper vi dig skapa affärsmöjligheter då du når rätt person vid rätt tidpunkt. Tack vare vår relation med hyresgäster och beslutsfattare av hyreskontrakt och lokalfrågan kan du alltid förlita dig på att information vi delar med dig alltid är uppdaterad och har högsta kredibilitet på marknaden.

VI VET VILKA FÖRETAG SOM SÖKER NYA LOKALER!

VILL DU OCKSÅ VETA?