För fastighetsägare i Stockholm

fastighetsägare i stockholm

Hitta hyresgäster som letar lediga lokaler i Stockholm

Vi hjälper dig att ta reda på vilka företag som letar efter kontor och andra lokaler i Stockholm och när de planerar att flytta. Dessutom kan du få en överblick över företagets avtalsvillkor på deras nuvarande hyresavtal så att du enklare kan anpassa dina erbjudanden om lediga kontorslokaler i Stockholm bättre. Vi ger en heltäckande översikt över hyresgäster som söker kontorslokal i din stad.
Vi samlar in värdefull data om vilka företag som vill hyra kontor i Stockholm, denna information delar vi sedan med dig via vårt verktyg CityMark LEAD som i sin tur hjälper dig att öka dina affärsmöjligheter. Bland annat samlar vi information om:

  • Flyttdatum
  • Kontraktsutgång
  • m2
  • Läge
  • Antal arbetsplatser

Genom att vi ständigt uppdaterar informationen om flyttplaner och avtalsvillkor hyresavtal bland företag i hela Stockholm kan du med hjälp av Citymark LEAD bevaka marknaden enligt dina egna villkor och nå ut till potentiella hyresgäster innan dina konkurrenter.
Omvandla kvalificerade leads till skarpa affärsmöjligheter genom att säkerställa att du når ut till rätt person vid rätt tidpunkt. Data på CityMark kommer från olika beslutsfattare och detta gör att du alltid kan förlita dig på att information vi delar med dig alltid är uppdaterad och har högsta kredibilitet på marknaden.

VI VET VILKA FÖRETAG SOM SÖKER NYA LOKALER!

VILL DU OCKSÅ VETA?