FÖR FASTIGHETSÄGARE I UPPSALA

FASTIGHETSÄGARE I UPPSALA

HITTA HYRESGÄSTER SOM LETAR LEDIGA LOKALER I UPPSALA

Har du vakanser och behöver hjälp med att hyra ut kontor? Vi är en pålitlig partner när det kommer till att identifiera företag som letar efter kontor eller andra lokaler i Uppsala, samt när de planerar att genomföra sina flyttar. Dessutom ger vi dig en tydlig översikt över företagens nuvarande hyresavtalsvillkor, vilket underlättar ditt arbete med att anpassa dina erbjudanden om lediga kontorslokaler i Uppsala.

Vår tjänst erbjuder en omfattande överblick över vilka hyresgäster som aktivt söker både kontors- och industrilokaler i Uppsala. Genom vår datainsamling får du tillgång till värdefull information som vi delar med dig via vårt användarvänliga verktyg, CityMark Lead som hjälper dig att öka dina affärsmöjligheter.

Vi samlar och tillhandahåller information om:

  • Kontraktets utgångsdatum och önskat flyttdatum.
  • Ytan i kvadratmeter.
  • Antal arbetsplatser/kontorsplatser.
  • Önskat område för lokalen.
  • Förväntad årlig hyreskostnad.
  • Eventuella övriga servicefunktioner som efterfrågas.

Vår data är alltid aktuell och uppdateras kontinuerligt, så att du kan följa med i företagens flyttplaner och hyresavtal. Med hjälp av Citymark Lead har du möjlighet att vara steget före dina konkurrenter och nå ut till potentiella hyresgäster i rätt tid, vilket ökar chansen för ditt företag att hyra ut lokalen.

Våra etablerade relationer till hyresgäster och beslutsfattare inom hyreskontrakt och lokalförfrågningar garanterar att den information vi delar med dig har högsta trovärdighet på marknaden.

VI VET VILKA FÖRETAG SOM SÖKER NYA LOKALER!

VILL DU OCKSÅ VETA?