FÖR FASTIGHETSÄGARE I UPPSALA

FASTIGHETSÄGARE I UPPSALA

HITTA HYRESGÄSTER SOM LETAR LEDIGA LOKALER I UPPSALA

Har du behov av att se vilka företag som letar efter kontorslokaler i Uppsala och när de planerar att flytta? Vi ger dig en överblick över hyresgästens avtalsvillkor på deras nuvarande hyresavtal så att du enklare kan anpassa dina erbjudanden om lediga kontorslokaler i Uppsala bättre. Vi ger en heltäckande översikt över marknaden av potentiella hyresgäster så att du kan fokusera på det som är viktigast, försäljning.

Vi samlar in värdefull information om vilka företag som vill hyra kontor i Uppsala, denna information delar vi sedan med dig genom Vi samlar och uppdaterar information i vårt verktyg Citymark LEAD där det presenteras på enkelt och tydligt sätt och hjälper dig att öka dina affärsmöjligheter.

Du kan med hjälp av Citymark LEAD bevaka marknaden enligt dina egna villkor och nå ut till potentiella hyresgäster innan dina konkurrenter.

Vi hjälper dig att omvandla kvalificerade leads till skarpa affärsmöjligheter genom att säkerställa att du når ut till rätt person vid rätt tidpunkt. Du får ta del av information från olika beslutsfattare i Uppsala som är validerad och uppdaterad för att ge dig de bästa förutsättningarna.

VI VET VILKA FÖRETAG SOM SÖKER NYA LOKALER!

VILL DU OCKSÅ VETA?