Hitta lediga lokaler i Göteborg

Har du behov av att hyra lokal? Vi hjälper dig att hitta lediga kontor och andra lokaler i Göteborg. Genom att ge oss information om din nuvarande situation kan CityMark matcha dina behov med 90 procent av fastighetsägarna på marknaden. Med vår service kan du spara både tid och pengar eftersom fastighetsägare som har lokaler att hyra ut kommer att kontakta dig så snart det finns en lämplig matchning.
Våra tjänster är kostnadsfria för alla företag som söker nya lokaler. Det innebär att du inte behöver anlita dyra mäklare för att hitta en hyreslokal som passar dina behov – vi gör jobbet åt dig.

Få en överblick över utbudet över lediga lokaler och anpassa dina krav mot marknaden. Våra kunder kan erbjuda kontorslokaler och industrilokaler i Göteborg City, Gårda, Avenyn, Lindholmen, Mölndal, Heden, Masthugget, Vasastaden, Gamlestaden, Nordstan för att nämna några delmarknader.

Vi samlar information om dig som hyresgäst för att ge hyresvärdarna en bättre förståelse för dina behov. Ju fler och tydligare behov ni kravställer desto bättre blir matchningen.

Grundläggande önskemål:

  • Önskat flyttdatum
  • kvm
  • Antal arbetsplatser
  • Läge
  • Önskad hyreskostnad (årsbasis)
  • Övriga servicefunktioner – service, kommunikationer, cykelförråd mfl.

Vi har i över 30 år hjälpt hyresgäster att hitta nya lokaler.

FÖRDELARNA SOM HYRESGÄST I GÖTEBORG

  1. Kostnads- och tidsbesparande: Spara kostnader genom att inte anlita en mäklare och minska tiden för att hitta nya hyreslokaler. Låt erbjudanden komma till dig enligt dina krav.
  2. Enkelt att komma i gång: Allt som krävs är kort information om din nuvarande situation, så som kontraktsdata och behovet av ny lokal, sedan tar vi på Citymark över och identifierar rätt hyresvärdar för dig.
  3. Gratis rådgivning: Rådgivande och kunnig personal som gärna bistår dig kring marknaden och lokalprocessen.
  4. Professionell plattform för våra kunder: Vi arbetar endast med seriösa fastighetsägare och hyresvärdar som är angelägna om att hitta rätt hyresgäst för sina vakanser.

DU MISSAR VÄL INTE CHANSEN TILL BÄTTRE LOKAL/KONTOR?

Bättre läge, större, flexiblare, mindre, billigare, lyxigare, fräschare, modernare? Här får du utan kostnad hjälp att hitta din nästa lokal/ditt nästa kontor i Stockholm