Hitta kontor att hyra i Malmö Lund Helsingborg

Vi hjälper dig att hitta lediga kontorslokaler i Malmö, Lund eller Helsingborg. Genom att ge oss information om er nuvarande situation kan vi på Citymark matcha era behov mot 90% av marknadens fastighetsägare i Malmö. Vi ger dig möjligheten att spara både tid och pengar genom att använda vår plattform och låta fastighetsägare ta kontakt med dig när det finns en matchning.

Våra tjänster är kostnadsfria för alla företag som söker nya lokaler i Malmö, Lund eller Helsingborg. Detta innebär att du inte behöver anlita dyra mäklare för att hitta en hyreslokal som passar dina behov, vi gör det jobbet åt dig.

Få en överblick över hyresvärdens avtalsvillkor för deras vakanser och anpassa dina krav på lediga lokaler i dessa områden bättre. Vi ger en heltäckande översikt över hyresvärdar som erbjuder kontorslokaler i Malmö innerstan, Västra Hamnen, Hyllie och många fler områden samt i Helsingborg och Lund.

Vi samlar information om dig som hyresgäst för att ge hyresvärdarna en bättre förståelse för dina behov:

 • Flyttdatum
 • m2
 • Läge
 • Antal arbetsplatser

Tack vare våra 30 år av erfarenhet har vi ständig uppdaterad information om fastighetsägares flyttplaner och avtalsvillkor i hela Malmö, Lund och Helsingborg. Med hjälp av Citymark kan du bli erbjuden lediga lokaler enligt de villkor du har angett.

FÖRDELARNA SOM HYRESGÄST I MALMÖ LUND HELSINGBORG

 1.  Kostnads – och tidsbesparing
  Spara kostnader genom att inte anlita en mäklare och minska tiden för att hitta nya hyreslokaler. Låt erbjudanden komma till dig enligt din kravställning.
 2.  Professionell plattform
  Vi arbetar endast med seriösa fastighetsägare och hyresvärdar som är angelägna om att hitta rätt hyresgäst för deras vakanser.
 3. Optimera din marknadsföring
  Via CityMark kommer du i kontakt med företag som vill hyra kontor tidigt i deras flyttprocess. Spara på marknadsföringskostnader och optimera vakansgraden av dina hyresfastigheter.
 4. Enkelt att komma i gång
  Allt som krävs är kort information om er nuvarande situation, såsom kontraktsdata och behovet av ny lokal, sedan tar vi på Citymark över och identifierar rätt hyresvärdar för dig

DU MISSAR VÄL INTE CHANSEN TILL BÄTTRE LOKAL/KONTOR I MALMÖ LUND HELSINGBORG?

Bättre läge, större, flexiblare, mindre, billigare, lyxigare, fräschare, modernare? Här får du utan kostnad hjälp att hitta din nästa lokal/ditt nästa kontor i Malmö, Lund eller Helsingborg.