Hitta kontor att hyra i Malmö Lund Helsingborg

Behöver du hyra kontor eller annan lokal? Vi är din samarbetspartner när det gäller att hitta tillgängliga lokalutrymmen i Öresundsområdet. Med din aktuella situation som grund, kan CityMark matcha dina specifika krav med upp till 90 procent av fastighetsägarna på marknaden. Genom att använda vår tjänst sparar du både tid och pengar. Det är enkelt – låt fastighetsägarna ta kontakt med dig när de har en matchning.

Våra service är helt kostnadsfri för företag som letar efter nya lokaler. Det betyder att du slipper anlita dyra mäklare när du har behov av att hyra en lokal som passar ditt företags behov.

Få en översikt över det tillgängliga utbudet av lediga lokaler och anpassa dina krav efter marknadens möjligheter. Våra kunder erbjuder kontors- och industriutrymmen i bl.a. Malmö, Västra Hamnen, Hyllie, Jägersro, Lund och Helsingborg med omnejd.

Genom att samla in information om dig som hyresgäst, kan vi ge hyresvärdarna en fördjupad förståelse för dina behov. Ju tydligare och mer detaljerade dina krav är, desto bättre blir matchningen.

Vi tar hänsyn till dina grundläggande önskemål så som:

  • Önskat flyttdatum,
  • yta i kvadratmeter,
  • antal arbetsplatser,
  • önskat läge,
  • förväntad hyreskostnad (per år)
  • eventuella övriga servicefunktioner som du efterfrågar – till exempel allmänna kommunikationer, parkering, cykelförråd med mera.

Vi har över 30 års erfarenhet av att hjälpa hyresgäster att hitta nya lokaler i Öresund. Vi ser fram emot att även hjälpa dig i sökandet efter det perfekta läget för ditt företag.

FÖRDELARNA SOM HYRESGÄST I MALMÖ LUND HELSINGBORG

  1. Tids- och kostnadsbesparing: Du behöver inte lägga tid och pengar på att anlita en mäklare för att söka efter nya hyreslokaler. Här har du chansen att få olika erbjudanden serverade.
  2. Professionell förmedling: Vi samarbetar endast med utvalda fastighetsägare och hyresvärdar som är intresserade av att hitta rätt hyresgäst till sina lediga lokaler.
  3. Enkel start: Allt du behöver göra är att ge oss information om din nuvarande situation, inklusive dina kontraktsuppgifter och dina behov när det gäller en ny lokal. Sedan gör vi jobbet och arbetar målinriktat för att identifiera de mest lämpliga hyresvärdarna för dig.
  4. Gratis rådgivning: Vårt team består av kunnig personal som är redo att erbjuda dig gratis rådgivning genom hela processen, från flyttplaner till inflytt!

DU MISSAR VÄL INTE CHANSEN TILL BÄTTRE LOKAL/KONTOR I MALMÖ LUND HELSINGBORG?

Bättre läge, större, flexiblare, mindre, billigare, lyxigare, fräschare, modernare? Här får du utan kostnad hjälp att hitta din nästa lokal/ditt nästa kontor i Malmö, Lund eller Helsingborg.