Hitta lediga lokaler i Stockholm

Vår uppgift är att underlätta för dig i din sökning efter lediga kontor och andra lokaler i Stockholm. Genom att ge oss information om din nuvarande situation kan vi matcha dina behov med upp till 90 procent av de fastighetsägare som finns på marknaden.
Våra tjänster är kostnadsfria för alla företag som har behov av att hyra kontor eller andra lokaler. Genom att samarbeta med oss kan du spara både tid och pengar eftersom fastighetsägare kommer att kontakta dig så snart det finns en lämplig matchning. Det betyder att du inte behöver inte ta hjälp av dyra mäklare för att hitta rätt hyreslokal.

Med vår hjälp kan du få en översikt över de tillgängliga lokalerna och anpassa dina önskemål mot marknaden. Våra kunder kan erbjuda lediga kontorslokaler och industrilokaler i olika områden i Stockholm, till exempel CBD, Södermalm, Solna, Sundbyberg, Kista, Kungsholmen, Värtahamnen, Liljeholmen, för att nämna några delmarknader.

Vi samlar in information om dina behov som hyresgäst för att ge hyresvärdarna en tydligare bild av vad just du letar efter. Ju mer detaljerade och tydliga dina krav är, desto bättre blir matchningen.

Vi behöver information om dina grundläggande önskemål, gällande:

  • flyttdatum,
  • yta i kvadratmeter,
  • antal kontorsplatser,
  • önskat läge,
  • maxtak för hyreskostnad på årsbasis
  • eventuella övriga servicefunktioner du behöver, såsom service, kommunikationsmöjligheter och cykelförråd med mera.

Vi har en gedigen erfarenhet och har hjälpt hyresgäster att hitta nya lokaler i över 30 år. Vi ser fram emot att få vara din samarbetspartner i sökandet efter den rätta lokalen i Stockholm.

Fördelarna som hyresgäst i Stockholm

  1. Tids- och kostnadsbesparing: Du sparar både tid och pengar på att inte behöva anlita en mäklare eller lägga ner en massa tid på att söka efter hyreslokaler på egen hand. Med hjälp av oss får du olika erbjudanden serverade.
  2. Professionell förmedling: Vi samarbetar endast med utvalda fastighetsägare och hyresvärdar som är intresserade av att hitta rätt hyresgäst till sina lediga lokaler.
  3. Enkel start: Att komma i gång med samarbetet är en smidig process. Allt du behöver göra är att ge oss kort information om din nuvarande situation, inklusive dina kontraktsuppgifter och dina behov när det gäller en ny lokal. Sedan tar vi över och arbetet med att identifiera de mest lämpliga hyresvärdarna för dig.
  4. Kostnadsfri rådgivning: Vårt team består av kunnig personal som är redo att erbjuda dig gratis rådgivning genom hela lokalsökningsprocessen.

DU MISSAR VÄL INTE CHANSEN TILL BÄTTRE LOKAL/KONTOR?

Bättre läge, större, flexiblare, mindre, billigare, lyxigare, fräschare, modernare? Här får du utan kostnad hjälp att hitta din nästa lokal/ditt nästa kontor i Stockholm