Hitta lediga lokaler i Uppsala

Vi hjälper dig att hitta lediga kontor och andra lokaler i Uppsala. Med din aktuella situation som utgångspunkt, kan vi matcha dina specifika krav med upp till 90 procent av fastighetsägarna på marknaden. Genom att använda vår erfarenhet och relation till marknaden kan du spara både tid och pengar eftersom fastighetsägare kommer att kontakta dig så snart det finns en lämplig matchning.

Våra tjänster är gratis för alla företag som behöver hyra kontor. Det innebär att du inte behöver anlita dyra mäklare för att hitta en hyreslokal som passar dina behov. Vi underlättar därmed för dig att få en överblick över utbudet över lediga lokaler och anpassa dina krav mot marknaden. Våra kunder kan erbjuda kontorslokaler och industrilokaler i centrala Uppsala, Boländerna, Fyrislund med omnejd.

Vi samlar information om dig som hyresgäst för att ge hyresvärdarna en bättre förståelse för just dina behov. Ju tydligare kravställan, desto bättre matchning.

Här är de uppgifter vi behöver information om:

  • Önskat flyttdatum
  • kvadratmeter
  • Antal arbetsplatser
  • Läge
  • Önskad hyreskostnad (årsbasis)
  • Övriga servicefunktioner – service, kommunikationer, cykelförråd mfl.

Vi har i över 30 år hjälpt hyresgäster att hitta nya lokaler och vi ser fram emot att få hjälpa dig i ditt lokalsökande.

Fördelarna som hyresgäst i Uppsala

  1. Spara tid och pengar: Genom att välja oss slipper du att anlita en mäklare och slösa tid på att söka efter nya hyreslokaler. I stället kan du enkelt få olika erbjudanden serverade direkt till dig och därmed spara både tid och pengar.
  2. Få professionell förmedling: Vi har ett nära samarbete med noggrant utvalda fastighetsägare och hyresvärdar som verkligen brinner för att hitta den perfekta hyresgästen för deras lediga lokaler.
  3. Kom i gång enkelt: Att påbörja samarbetet med oss är en enkel och smidig process. Allt som krävs är att du delar kort information om din nuvarande situation, inklusive dina kontraktsuppgifter och dina önskemål för en ny lokal. Vi tar sedan över och arbetar fokuserat för att hitta de mest lämpliga hyresvärdarna för dig.
  4. Gratis konsultation: Vårt team består av erfaren och kunnig personal som står redo att erbjuda dig kostnadsfri rådgivning genom hela processen med att hitta rätt lokal.

DU MISSAR VÄL INTE CHANSEN TILL BÄTTRE LOKAL/KONTOR?

BÄTTRE LÄGE, STÖRRE, FLEXIBLARE, MINDRE, BILLIGARE, LYXIGARE, FRÄSCHARE, MODERNARE? HÄR FÅR DU UTAN KOSTNAD HJÄLP ATT HITTA DIN NÄSTA LOKAL/DITT NÄSTA KONTOR I UPPSALA